Minecraft hylkää kokonaan odotetun Super Duper -päivityksen

Minecraft hylkää kokonaan odotetun Super Duper -päivityksen
Vuoden 2017 E3-pelimessuilla Minecraftia kehittävä Mojang ilmoitti pistävänsä huippusuositun pelin grafiikat uusiksi Super Duper -nimisen grafiikkapaketin muodossa. Pelin pikselimäinen tyyli säilyisi, mutta värimaailmat ja yksityiskohdat paranisivat päivityksen myötä hurjasti.

Nyt pari vuotta myöhemmin ja kovan kehitystyön jälkeen Mojang ilmoittaa, että se on päättänyt lopettaa kokonaan Super Duper -päivityksen kehittämisen. Yhtiön mukaan grafiikkauudistus osoittautui odotettua haastavammaksi työksi eikä uusia grafiikoita saatu toimimaan kaikilla laitteilla halutulla tavalla. Minecraft aikookin nyt pohtia uusia tapoja, joilla se saisi uudistettua Minecraftin ilmettä.Uutiskuvassa on vertailu siitä, miltä Minecraft olisi näyttänyt ennen ja jälkeen Super Duperin.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. elokuuta, 2019 5:32
Tägit
Mojang Microsoft Minecraft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud