Nintendo paljastaa – Yhtiö tutkii suoratoistoa, 5G:tä ja VR-teknologiaa

Nintendo paljastaa – Yhtiö tutkii suoratoistoa, 5G:tä ja VR-teknologiaa
Nintendo paljasti vuosittaisessa yhtiökokouksessaan, että pelijätti on kiinnostunut uusien teknologioiden suomista mahdollisuuksista, kuten isojen datamassojen siirtämisestä lähes viiveettömästi 5G:n avulla.

5G-kommentin ilmoille lausunut Nintendon ylimpään johtoon kuuluva Ko Shiota huomautti kuitenkin heti perään, että Nintendo ei ole sellainen yhtiö, että se juoksisi uusimpien trendien perässä vain sen takia, että ne on uusia. Nintendo siis hyödyntänee 5G:tä tuotteissaan vain siinä tapauksessa, että se löytää sille jotakin järkevää käyttöä. Sama koskee myös VR-teknologiaa, Nintendo haluaa varmistua, että teknologia tuo jotakin konkreettista etua aiempaan pelikokemukseen verrattuna.
Nintendo voisi hyödyntää 5G:tä esimerkiksi pelien suoratoistossa. Yhtiö on testannut suoratoistoa ainakin Japanissa, joten testiä voitaisiin laajentaa muuallekin 5G:n viiveettömyyden ansiosta. Se tosin edellyyttää sitä, että 5G verkon laajenevat ympäri maailmaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. heinäkuuta, 2019 5:58
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
pelikonsolit 5G Nintendo Switch Nintendo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud