Googlen pilvipelipalvelun tiedot vuotivat jo – Ei olekaan pelaamisen Netflix

Googlen pilvipelipalvelun tiedot vuotivat jo – Ei olekaan pelaamisen Netflix
Googlen on määrä kertoa pian yksityiskohtia Stadia-pilvipelipalvelun julkaisuun liittyen, mutta kanadalainen La Presse -julkaisu ehti vuotamaan tiedot julkisuuteen. Artikkeli on sittemmin otettu pois verkosta.

Artikkelissa kerrottiin, että Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia. Ainakin Kanadassa palvelu julkaistaan marraskuussa ja sen hinta on 11,99 Kanadan dollaria (7,9 euroa). Tilauksella on mahdollista pelata pelejä 4K-tarkkuudella ja 60 FPS:n kuvataajuudella. Verkkoyhteyden osalta minimivaatimuksena on 10/1 Mbps:n liittymä.Stadian julkaisuvalikoimiin kuuluvat ainakin Assassin's Creed Odyssey, Doom, The Division 2, Destiny 2 ja Tomb Raider -pelit. Ei ole kuitenkaan selvää, että ovatko nämä pelit osa kuukausimaksullista palvelua vai pitääkö niistä maksaa vielä erikseen.

La Pressen mukaan Google aikoisi julkaista ensi vuonna Stadiasta ilmaisen version, jossa grafiikoiden tarkkuus on rajattu Full HD -resoluutioon.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. kesäkuuta, 2019 19:06
Tägit
Google Stadia Google
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • user_org (vahvistamaton)

    Lainaus: Stadia-palvelu ei tule olemaan täysiverinen suoratoistopalvelu, vaan ainakin uusimmat pelit tulevat olemaan maksullisia.
    Mitä tässä tarkoitetaan, asennetaan/suoritetaan osittain paikallisesti ? koskeeko se vain noit uusimpia maksullisia, vai kaikkia ?

    7.6.2019 06:46 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud