Simpsonien luojan Disenchantment saa uuden kauden Netflixiin

Simpsonien luojan Disenchantment saa uuden kauden Netflixiin
Legendaarisen animaatioguru Matt Groeningin uusin tuotos Disenchantment sai viime vuona ensi-iltansa Netflixissä.

Simpsonien ja Futuraman jalan jäljissä asteleva animaatiosarja saapui ensimmäisellä kaudella viime elokuussa. Nyt sarjaan on luvattu jatkoa.Jatkokausi saapuu 20. syyskuuta, kerrotaan Disenchantmentin virallisen Twitter-tilin välityksellä. Sen mukaan prinsessa Bean palaa takaisin ottamaan Dreamlandin valtaistuimensa. Kavereinaan Beanillä on pikkupiru Luci ja keijukainen Elfo.

Ensimmäisellä kaudella jaksoja oli kaikkiaan kymmenen, joten olettaa saattaa, että syyskuussa saapuu vähintäänkin yhtä monta uutta Disenchantment jaksoa.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 17. toukokuuta, 2019 17:40

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Netflix Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy