Microsoft julkaisee uuden Xboxin toukokuun alussa

Microsoft julkaisee uuden Xboxin toukokuun alussa
Microsoftin on odotettu esittelevän kevään aikana digitaalisiin medioihin pelkästään nojaavan uuden konsolin. Uusien tietojen mukaan Xbox One S All-Digital Edition -nimen saanut konsoli tulee myyntiin 7. toukokuuta.

Erityistä uudessa konsolissa on siis se, ettei siitä löydy lainkaan Blu-ray-asemaa tai mitään muutakaan optisen median toistamiseen sopivaa asemaa. Tällä Microsoft yrittänee aktivoida pelaajia käyttämään enemmän sen tarjoamia digitaalisia palveluita ja samalla se pohjusta xCloud-pilvipelipalvelun lanseerausta. Google esitteli jo tällä viikolla Stadia-pelisuoratoistopalvelun.Koska uudessa konsolissa ei ole lainkaan Blu-ray-asemaa, on sen hinta myös nykyisiä malleja edullisempi. Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä kuinka paljon edullisempi uutuus on verrattuna Xbox One S:ään. Konsolin ulkonäkö on kuitenkin tiedossa Windows Centralin julkaisemien kuvien ansiosta. Kuvat ovat sivuston itse tekemiä, mutta ne perustuvat Microsoftin lähteisiin. Virallisia kuvia ei haluttu julkaista sivuston tietolähteiden suojelemiseksi.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. maaliskuuta, 2019 7:59
Tägit
Xbox One Xbox One S Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud