Fortniten kahdeksas kausi – merirosvoja, tulivuoria sekä banaaniskini

Fortniten kahdeksas kausi – merirosvoja, tulivuoria sekä banaaniskini
Fortniten kahdeksas kausi alkaa tänään ja sen mukana peli kokee isoja muutoksia sekä saa uuden kauden myötä uuden taistelupassin (battle pass).

Isoimpia ja näkyvimpiä muutoksia ovat uudet sijainnit, aseet ja skinit. Uusia sijaintia ovat esimerkiksi tulivuori (volcano), Sunny Steps sekä Lazy Lagoon. Uutuus aseena peliin tulee merirosvokanuuna (Pirate Cannon), jonka avulla pelaaja voi vahingoittaa vastustajan rakennelmia, vastustajaa tai laukaista itsensä ilmojen halki.Uusi taistelupassi taas tuo mukanaan uusia skinejä, lemmikkejä (pets), aseskinejä (wraps) ja tansseja (emotes) . Mukanan on mm. merirosvo (Blackheart), Hybrid sekä banaani.

Lisäksi peliin on tullut tulivuoren mukana tietysti laavaa, joka tekee vahinkoa pelaajan päätyessä kontaktiin sen kanssa. Lisäksi ison päivityksen mukana on runsaasti bugikorjauksia. Katso tarkemmin täältä.

Alla näet kahdeksannen kauden elokuvallisen trailerin sekä tarkemman pureutumisen uuteen taistelu passiin.
Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 28. helmikuuta, 2019 11:24
Tägit
Fortnite Epic Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud