Se todella on tapahtumassa – Uudet HoloLens-lasit ovat tulossa

Se todella on tapahtumassa – Uudet HoloLens-lasit ovat tulossa
Microsoft lupasi hiljattain osallistua MWC-messuille Barcelonaan ja kutsui paikalle lehdistöä ihmettelemään yhtiön uutuustuotteita. Ilmoituksen jälkeen alkoi tietysti spekulointi julkaistavista tuotteista. Uuden sukupolven HoloLens-lasit olivat tietysti monien huulilla.

HoloLensin alkuperäisiin luojiin kuuluva Alex Kipman onkin julkaissut YouTubessa teaser-videoklipin, joka antaa taas yhden uuden syyn olettaa, että Microsoft aikoo päivittää HoloLens-lasit MWC-messuilla. Video on nimetty lehdistötilaisuuden ajankohtaan viittaavalla nimellä, 2.24.19 #MWC19. Tilaisuus pidetään siis 24. helmikuuta.Lyhyellä klipillä kuvataan tyylitellysti HoloLens-lasien syntyporsessia, mutta mitään konkreettista siitä ei kuitenkaan paljastu. Joku saataa havaita videolla hiilikuituun viittaavaa materiaalia, jota Microsoft saattaa hyvinkin käyttää keventääkseen lasien painoa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. helmikuuta, 2019 9:27
Tägit
MWC 2019 MWC Microsoft HoloLens 2 Microsoft HoloLens Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud