Netflix herättää henkiin rikossarja Unsolved Mysteriesin

Netflix herättää henkiin rikossarja Unsolved Mysteriesin
Netflix on tuomassa takaisin televisiosarja Unsolved Mysteriesin, jossa käsitellään rikoksia ja paranormaaleja tapahtumia.

80-luvun lopulla ensi-iltansa saanut mysteerinen rikossarja näyttäytyi yhdysvaltalaistelevisioissa aina 90-luvun loppuun saakka, joskin myös tämän jälkeen muutamia kausia on nähty eri televisioyhtiöiden toimesta.

Nyt Netflix on ostanut sarjaan oikeudet, kertoo Deadline. Stranger Thingsin tuottaja Shawn Levy tuottaa Unsolved Mysteriesin 12 jakson mittaisen kauden Netflixiin.

Jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen selvittämättömään rikokseen tai selittämättömään tapahtumaan. Sarjassa perinteisesti uudelleennäyteltiin tilanteita ja haastateltiin osallisia.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa tuleeko sarjan kertojaksi alkuperäissarjasta tuttu Robert Stack.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 20. tammikuuta, 2019 18:01

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy