Tiedostoja hävittänyt Windows 10 -päivitys tulee taas saataville

Tiedostoja hävittänyt Windows 10 -päivitys tulee taas saataville
Lokakuun alussa Microsoft esitteli Windows 10:lle kehitetyn ison October 2018 Update -päivityspaketin, mutta ohjelmistojätti joutui pian ottamaan sen kokonaan pois jakelusta. Joissain tapauksissa päivityksen asentaminen saattoi hävittää henkilökohtaisia tiedostoja.

Päivityksen korjattua versiota on päässyt kokeilemaan beta-testaajana, mutta vasta nyt October 2018 Update on tulossa laajempaan jakeluun. Ongelma oli sen verran kinkkinen, että sen korjaamisessa meni isolta softatalolta kuukausi aikaa. Tällä kertaa Microsoft on kuitenkin hyvin varovaisen linjan jakelun suhteen: päivitys tulee saataville pienelle joukolle kerralla Windows Updaten kautta ja asentaminen onnistuu vain jos järjestelmässä ei ole epäyhteensopivuutta aiheuttavia ohjelmia.Microsoft aikoo jatkossa kiinnittää enemmän huomiota laadunvalvontaan, jottei vastaavia ongelmia päätyisi valmiiseen ohjelmistoon.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. marraskuuta, 2018 13:36
Tägit
Windows 10 Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  Lainaus: Microsoft aikoo jatkossa kiinnittää enemmän huomiota laadunvalvontaan NO ois kyllä ihan kiva :D

  14.11.2018 21:05 #1

 • Nikotiko

  "Microsoft aikoo jatkossa kiinnittää enemmän huomiota laadunvalvontaan, jottei vastaavia ongelmia päätyisi valmiiseen ohjelmistoon."

  Eikös Microsoft juuri potkinut hyvänkokoisen sakin väkeä ulos talosta jotka tekivät laaduntarkkailua ja testausta? Juuri sen takia Windows 10 päivitykset on ollut aika surkealla tasolla.

  Vähän olen miettinytkin, että kauanko kestää tajuta virhe.

  Niin se keksi kompuroi.

  Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq | Vieraile nettisivuillani: http://bit.ly/xvn8GL

  15.11.2018 02:40 #2

 • rotwalli

  Latailin tuon päivityksen tiedostona ja asensin sen. Mitään ongelmia ei ole esiintynyt asennuksen tai käytön aikana. Asennusohjelma tosin tarkistaa ensin, että laitteisto on yhteensopiva päivityksen kanssa. Näyttää siis siltä, että päivitys on nyt toimiva.
  Tiedoston voi ladata täältä (suomenkielinen):
  https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

  16.11.2018 18:27 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud