Samsung ja Spotify aloittavat laajan yhteistyön

Samsung ja Spotify aloittavat laajan yhteistyön
Eilisen Galaxy Note9 -julkistuksen yhteydessä lavalla nähtiin paljon ihmisiä, yksi heistä oli Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek. Hän oli kertomassa Samsungin ja Spotifyn uudesta laajasta yhteistyöstä.

Yhteistyön myötä Spotify tulee olemaan Galaxy Home -älykaiuttimen oletusmusiikkipalvelu, minkä lisäksi Spotify-tilin pystyy yhdistämään Samsungin SmartThings-sovellukseen, minkä ansiosta Spotifyn saa osaksi älykodin automaatioratkaisua.

Kaiken tämän lisäksi Spotifysta tulee näkyvä osa Samsungin puhelimien asennusprosessia. Yhteistyön tavoitteena on selvästi edistää Spotifyn käyttäjämäärien kasvua, minkä lisäksi Samsung saa käyttöönsä kunnollisen musiikkipalvelun, jollaista se ei ole itse kyennyt luomaan.

Samsung ja Spotify lupaavat yhteistyön syvenevän jatkossa, joten uusia asioita on vielä luvassa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. elokuuta, 2018 6:40
Tägit
Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy