AfterDawn logo

Elon Muskin Boring Company julkaisi videon, jossa tunnelia testataan Teslalla

AfterDawn AfterDawn

Hassun hauskasti nimetty Elon Muskin poraamisyhtiö on nyt parin vuoden ajan kehittänyt ja rakentanut tunneleita erityisesti Los Angelesin kaupungin alle. Ensimmäisessä testitunnelissa on nyt kuljetettu myös Tesla-autoa.

Ensimmäinen video tunnelista nähtiin muutama kuukausi sitten, mutta nyt Boring Companyn ensimmäinen tunneli on valmistunut siihen vaiheeseen, että siinä testattiin jo ajoneuvon kuljetusta.

Boring Company on julkaissut YouTubessa lyhyen videopätkän, jossa testataan ajoneuvon kuljettamista raiteilla. Ajoneuvona käytetään tietysti Teslaa, ja tarkemmin Model X -mallia.

Yhtiön on määrä saada yli 20 kilometrin mittainen rata LAX-lentokentälle valmiiksi.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT