Suomeen saapui uusi kauppaketju -- Keskittyy älypuhelimiin ja tabletteihin

Suomeen saapui uusi kauppaketju -- Keskittyy älypuhelimiin ja tabletteihin
Elektroniikan jälleenmyyntiin keskittynyt Gigantti on lanseerannut Suomessa älypuhelimia ja puhelimien lisälaitteita myyvän Phonehouse-ketjun.

Ketjun ensimmäinen myymälä avattiin 7. kesäkuuta kello 8.00 Helsingin Kampissa. Kauppaketjun valikoimiin kuuluu puhelimien lisäksi myös tabletteja, urheilukelloja sekä tietysti matkapuhelinliittymät. Giganttiin nähden pois ovat jääneet siis kaikkein suurimmat elektroniset laitteet, kuten kodinkoneet ja televisiot.Phonehouse-kaupat ovat Gigantteihin nähden pienempiä ja ne sijoittuvat kaupunkien keskeisimmille paikoille, kuten keskustoihin tai kauppakeskuksiin.

Phonehouseon Gigantin emoyhtiön Elkjøpin pohjoismainen konsepti. Phonehouse-myymälöitä on tällä hetkellä Ruotsissa 84 ja Norjassa 27. Suomessakin ketjusta aiotaan tehdä valtakunnallinen. Kampin lanseerauksen jälkeen myymälöitä perustetaan muihin isoihin kaupunkeihin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. kesäkuuta, 2018 7:50
Tägit
Gigantti Phonehouse Gigantti verkkokauppa
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • mcmopo

    Toivottavasti saataisiin hieman harvinaisempia kiinalaisia puhelimia tuon kautta suomeen myyntiin.

    10.6.2018 11:13 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud