Uuden Call of Duty -pelin julkaisupäivä paljastettiin

Uuden Call of Duty -pelin julkaisupäivä paljastettiin
Kuten osattiin odottaakin, niin tänäkin syksynä Call of Duty -faneja hellitään uudella pelijulkaisulla. Tänä syksynä julkaisuvuorossa on Call of Duty: Black Ops 4. Activisionin julkaisemassa kiusoittelutwiitissä paljastetaan pelin julkaisun koittavan 12. lokakuuta.

Edellisestä Black Ops -julkaisusta tulee kuluneeksi jo kolme vuotta – viimeksi sellainen tuli markkinoille siis vuonna 2015. Viime vuonna Call of Duty -sarjaa jatkettiin toiseen maailmansotaan sijoittuvalla Call of Duty: WWII:lla. Muiden Black Ops -pelien tapaan tänä syksynä ilmestyvän pelin on kehittänyt Treyarch.

Black Ops IIII -pelistä ei tiedetä tällä haavaa paljoa muuta, mutta lisää uutisia on joka tapauksessa tulossa toukokuun 17. päivänä. E3-messuille asti ei siis tarvitse odottaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. maaliskuuta, 2018 11:00
Tägit
Activision Call of Duty: Black Ops 4 Call of Duty: Black Ops 3 Call of Duty: Black Ops Call of Duty
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy