Microsoft yhdistää Windows 10:n ja Office 365 yhteen pakettiin

Microsoft yhdistää Windows 10:n ja Office 365 yhteen pakettiin
Niin suuret kuin pienetkin yritykset hankkivat usein ainakin kaksi ohjelmistotuotetta Microsoftilta: Windowsin sekä Office-toimistopaketin. Ohjelmistojätti on päättänyt helpottaa suurimpien yritysten ohjelmistohankintaa yhdistämällä Office- ja Windows-tuotteet yhdeksi paketiksi.

Yritykset voivat hankkia itselleen jatkossa kuukausimaksullisen Microsoft 365 Enterprise -paketin, joka siis sisältää Office 365 Enterprise- ja Windows 10 Enterprise -tuotteet. Pakettiin kuuluu lisäksi myös Enterprise Mobility + Security -tietoturvaohjelmisto. Tuotteen luomisen taustalla on yritysten ohjelmistohankintaprosessin virtaviivaistaminen – samalla yrityksiä houkutellaan käyttämään Officea Windowsin rinnalla.Myöhemmin on tulossa tarjolle pienemmille yrityksille tarkoitettu Microsoft 365 Business -tuote, joka pitää sisällään Windows 10:n lisäksi Office 365 Business Premiumin. Tuotteen julkinen testaus alkaa elokuun 2. päivä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. heinäkuuta, 2017 19:04
Tägit
Microsoft Microsoft Office Microsoft Office 365 Windows 10 Office for Windows 10 Windows 10 Creators Update Windows 10 Cloud Windows 10 S
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 7 kommenttia
 • trooper78

  W10 ei mene kaupaksi niin nyt sitten tungetaan kaikki pssska samaan jätesäkkiin ja pakkokaupataan tyhmälle kansalle... eläköön kehitys /FP

  10.7.2017 19:15 #1

 • Dafly

  Yrityksillä taitaa olla liikaa varallisuutta, kun tuhlaavat lisenssirahaa Microsoftin tuotteisiin, vaikka markkinoilla on ollut jo pitkää ilmaisiakin vaihtoehtoja, kuten Linux-käyttöjärjestelmä ja LibreOffice toimistopaketti. Tai sitten uuden opettelu koetaan liian hankalaksi ja siirtymäprosessi kalliiksi.

  10.7.2017 22:39 #2

 • muppis

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dafly: Yrityksillä taitaa olla liikaa varallisuutta, kun tuhlaavat lisenssirahaa Microsoftin tuotteisiin, vaikka markkinoilla on ollut jo pitkää ilmaisiakin vaihtoehtoja, kuten Linux-käyttöjärjestelmä ja LibreOffice toimistopaketti. Tai sitten uuden opettelu koetaan liian hankalaksi ja siirtymäprosessi kalliiksi. Taitaa tuo siirtymäprosessi olla se suurin kysymys ja se, että koetaan ettei ilmaiselle saa kuin maksullista tukea..

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

  11.7.2017 08:22 #3

 • johtaja59

  Peruskoulussa pitäisi korvata Windows Linuxilla, niin osaajia riittäisi tulevaisuudessa.
  Nykyinen ongelma vain on, että ATK-opettajat ei ymmärrä Linuxista mitään (paitsi se kourallinen).

  11.7.2017 12:55 #4

 • tubii

  Aika moni yritys ei kyllä pelkällä toimisto-ohjelmistopaketilla elä :D itse käytän työssäni ainakin neljää eri ohjelmistoa jolle ei ole mitään korvaavaa tuotetta linux tai mac puolella :(

  kotona toki linux mutta pakko olla myös dualbootti/vbox joitain adoben ohjelmistoja varten, joiden linux vaihtoehdot ovat valitettavasti valovuosia jäljessä

  11.7.2017 13:56 #5

 • pentsu

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Dafly: Yrityksillä taitaa olla liikaa varallisuutta, kun tuhlaavat lisenssirahaa Microsoftin tuotteisiin, vaikka markkinoilla on ollut jo pitkää ilmaisiakin vaihtoehtoja, kuten Linux-käyttöjärjestelmä ja LibreOffice toimistopaketti. Tai sitten uuden opettelu koetaan liian hankalaksi ja siirtymäprosessi kalliiksi. Tai sitten ei. Kuten joku muukin jo mainitsi niin työkäytössä tarvitaan usein vähän muutakin kuin Office. Muuten en pidä microsoftin uudistusta ollenkaan hyvänä.

  11.7.2017 15:06 #6

 • mjk

  Ja pian nähdään kun ms rahastaa w10:llä kk-maksua, 10 euroa/kk office ja 10 euroa/kk W10 käyttis...ja jos satut käyttään pro-versiota se on 20 €/kk jne.

  Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

  12.7.2017 09:47 #7

© 2019 AfterDawn Oy