Maahantuoja IL:lle: Nintendon retrokonsolin myynti voi loppua pian

Maahantuoja IL:lle: Nintendon retrokonsolin myynti voi loppua pian
Nintendon tuotteita Suomeen maahantuova Bergsala kertoo Iltalehdelle, ettei legendaarisesta NES-pelikonsolista julkaistua uutta versiota välttämättä riitä kaikille ostajille. Nintendo Classic Minin kysyntä on ollut odotettua suurempaa, mutta maahantuonti voi loppua jo toukokuussa.

Bergsalan PR-johtaja Tony Kaasisen mukaan tiedot maahantuotavista eristä ovat vaihdelleet jatkuvasti, minkä takia hän ei uskalla sanoa paljonko laitteita on tämän kevään aikana tulossa Suomeen. Näillä näkymin ainakin kaksi erää on tulossa toukokuuhun mennessä, minkä jälkeen tuonti loppuu vaikka konsoleiden valmistus jatkuukin vielä sen jälkeen.
NES-konsolin pohjalta tehty emulaattorikonsoli on ollut kansainvälisesti hyvin kysytty, mikä saattaa olla yksi syy minkä takia laitteen maahantuonti Suomeen on ollut ongelmallista. Muun muassa Verkkokauppa.com ei ota ainakaan toistaiseksi vastaan lisätilauksia asiakkailta.

Nintendo Classic Ministä löytyy yhteensä 30 alkuperäiselle 8-bittiselle konsolille julkaistua peliä. Omia pelejä laitteeseen ei pysty asentamaan, joten pelaajan on tyydyttävä esiasennettujen pelien valikoimaan. Konsolia on myyty Suomessa 80 euron hintaan.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. maaliskuuta, 2017 16:29
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
Nintendo pelikonsolit Nintendo Entertainment System Nintendo Classic Mini
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • trooper78

  Ties vaikka olisi jo tuloillaan versio 2.0 paremmilla peleillä ja ominaisuuksilla.

  7.3.2017 18:30 #1

 • johtaja59

  Lainaus: Omia pelejä laitteeseen ei pysty asentamaan
  http://www.mikrobitti.fi/2017/01/uusi-n...a-uusia-peleja/

  7.3.2017 23:08 #2

 • mummipappa

  Yrtin kerran saada tilattua eräästä nimeltämainitsemattomasta verkkokaupasta ja toista kertaa en yritä.
  Jos jotain kerran myydään niin myisivät sitten kanssa eli pitäisivät laitteita varastossa myytäväksi asti, olkoonkin syy sitten tavaranmaahantuojan tai jälleenmyyjän.

  14.3.2017 12:36 #3

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud