AfterDawn logo

Top Gear -kolmikon uuden sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin, katsottavissa ilmaiseksi

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Vuosikausia Top Gear -auto-ohjelman juontajina nähty kolmikko on saanut uuden ohjelman eetteriin. Kulttisuosion saavuttaneet huvittavat brittijuontajat jatkavat samaa rataa Amazonin ohjelmassa Grand Tour.

Grand Tour on juontajien mukaan kutakuinkin edeltäjänsä näköinen ohjelma, joka koostuu pitkälti kolmikon tötöilyistä ja huumorista sekä pienestä annoksesta autoja. Vaikka ohjelmassa nähdään superautoja, niin Top Gearin tapaan iso osa Jeremy Clarksonin, James Mayn ja Richard Hammondin ajasta kuluu surkuhupaisien, mutta sitäkin persoonallisempien ajoneuvojen parissa.

Televisio-sarja on nähtävissä ainoastaan Amazonin Prime Video -palvelussa, jossa viikottain julkaistaan uusi karkeasti noin tunnin mittainen jakso. Tänään ohjelmasta julkaistiin ensimmäinen, 71 minuutin mittainen, jakso nimeltään The Holy Trinity (Pyhä Kolminaisuus).

Palvelu ei ole virallisesti saatavilla Suomessa ennen joulukuuta, mutta Autot.fi on huomannut, että palvelun ilmaisen 30 päivän kokeilun voi aloittaa jo nyt, joten Grand Tourin ensimmäisistä jaksoista pääsee nauttimaan jo nyt Suomessa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

sidrend1/1

Näyttää onnistuvan joo, mutta vain SD-laadulla ainakin selaimen kautta. Puhelimessa ei toiminut ainakaan ilman VPN:ää kun ei saa asennettua Amazon Videota. Mutta parempi tämäkin kun ei mitään :D

Edit: Toimiihan se HD:na näimmä, ei vaan voinut erikseen valita vaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT