Google toi perhemaksut Play-kauppaan

Google on tuonut sovellus- ja viihdekauppaansa perhamaksuominaisuuden, jolla saa keskitettyä koko perheen mobiiliostoksia.

Vaikuttaa, että Google toi ominaisuuden kaikessa hiljaisuudessa samalla, kun se toi Google Play Music -musiikkipalveluun perhelisenssin. Droid-Life kertoo, että Google Playn asetuksiin oli ilmestynyt musiikkilisenssin oston yhteydessä perhemaksuasetukset.Toistaseksi perhemaksut saa ilmeisesti päälle vain musiikkipalvelun perhelisenssin ostamalla, mutta todennäköisesti Google tuo pian ominaisuuden myös muille.

Perhemaksuihin voi rekisteröidä Droid-Lifen mukaan kuusi henkilöä, joille voi määritellä yhteisen maksutavan. Vaihtoehtoina ovat erinäiset luottokortit sekä Google Wallet.

Google on julkaissut kolme dokumenttia (1, 2, 3) aiheesta tukipalstalleen, joissa kerrotaan mitä vaatimuksia perhetilille on ja kuinka sellainen perustetaan. Dokumenteista selviää myös, että perustajan pitää asua Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Iso-Britanniassa tai Yhdysvalloissa.


Kirjoittaja: AfterDawn @ 10. joulukuuta, 2015 23:46

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • user@org (vahvistamaton)

    Lainaus: Google on tuonut sovellus- ja viihdekauppaansa perhamaksuominaisuuden, jolla saa keskitettyä koko perheen mobiiliostoksia.
    Ymmärsinkö oikein "pappa betalar" ? Sopii kai jos luottoa.

    Vaikka nimi tuo mieleen paremman, eli perhelisenssin, yksi ostaa, koko perhe saa.

    11.12.2015 10:14 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud