Microsoftin Xbox One tekee myyntiennätyksen - silti tasoissa PS4:n kanssa

Microsoftin Xbox One tekee myyntiennätyksen - silti tasoissa PS4:n kanssa
Tuoreimpien tietojen mukaan Microsoftin Xbox One -konsolia on myyty 18 päivän aikana yli kaksi miljoonaa kappaletta, mikä vastaa ennätystä yhtiön myyntitilastoissa.

Xbox Liven Major Nelson, eli Microsoftin Larry Hryb, julkaisi sivustollaan tänään yhtiön Xbox One -konsolin myyntitietoja. Lähteen mukaan uutta konsolia on myyty maailmalla 18 päivän aikana yli kaksi miljoonaa kappaletta.Asiasta myös raportoinut CVG kertoo tuloksen rikkovan yhtiön tähänastisen ennätyksen. Määrä asettaa kuitenkin Microsoftin konsolin suurin piirtein samalle viivalle Sonyn PlayStation 4:n kanssa, joka möi yhteensä yli 2,1 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kahden viikon aikana sen julkaisusta.

CVG:n mukaan Xboxin markkinointijohtaja Yusuf Mehdi totesi uuden konsolin tuotantonopeuden pidättelevän myyntilukuja, koska konsoli on loppuunmyyty useimmilla jälleenmyyjillä. On myös hyvä muistaa, että Xbox One on toistaiseksi julkaistu vain 13 eri markkina-alueella, kun taas PlayStation 4 on jo tullut myyntiin kaikkialla.Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 11. joulukuuta, 2013 18:00
Tägit
Microsoft Sony PlayStation 4 myyntiluvut Xbox One
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • hinuk

  voiskos saada sitten esim ps4 japanin myynnitkin uutiseen, vai oliko tuo ps4 "kaikkialla" =suomi.

  toisaalta kyllä muutenkin kiinnostaisi tietää ps4 myyntiluvutkin niin voisi verrata noihin xboxin vastaaviin helpommin.

  11.12.2013 18:38 #1

 • tahma (vahvistamaton)

  PS4 julkaistaan Japanissa vasta helmikuussa. Joten niitä lukuja saa odotella vielä.

  11.12.2013 19:59 #2

 • hinuk

  lähinnä kuittailin tuosta "On myös hyvä muistaa, että Xbox One on toistaiseksi julkaistu vain 13 eri markkina-alueella, kun taas PlayStation 4 on jo tullut myyntiin kaikkialla." kohdasta, jos kerran on julkaistu kaikkialla niin kai niitä japanin lukuja olisi jo saatavilla.

  samaa liirumlaarumia oli toki microsoftin hehkutukset maailmanlaajuisesta launchista, kai me ollaan jossain marsin maaperällä kun boxia ei tänne kuulu.

  11.12.2013 22:48 #3

 • xbkrypt0n

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hinuk: kai me ollaan jossain marsin maaperällä kun boxia ei tänne kuulu. Aika moni sivusto uutisoi tässä hiljattain, että
  Lainaus:Pohjoismaiden Xbox One -julkaisu tapahtuisi vasta syksyllä 2014.
  Amazon.co.uk näin esimerkkinä myynee niitä boxeja tänne Suomeenkin kunhan saavat niitä ensin varastoihinsa.

  12.12.2013 19:43 #4

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud