AfterDawn logo

Black Friday: suurta kuvaa halvalla - TCL:n 98-tuumainen televisio vain 1999 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Muutamia vuosia sitten suuresta koosta sai maksaa suuren hinnan, mutta enää se ei pidä paikkaansa. Loppuvuoden alennuskampanjat ovat meneillään, jonka myötä muun muassa televisioista löytyy useita tarjouksia.

TCL:n 98-tuumainen P745 -televisio saapui Suomessa myyntiin syyskuussa, mutta jo nyt televisio on päätynyt merkittävään alennukseen. Suositushinta on 3999 euroa, mutta nyt Black Friday -tarjousten aikaan tätä televisiomallia myydään vain 1999 eurolla.

98P74:ssa on LCD-paneeli 4K-tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Televisiossa on myös HDMI 2.1-portti. Käyttöjärjestelmänä toimii Google TV. P74-sarja tukee Dolby Vision- ja Dolby Atmos-tekniikoita. 98-tuumaisessa on Game Master Pro 2.0-pelitila, joka säätää automaattisesti asetuksia, kun televisioon liittää pelikonsolin. Sen avulla voi myös säätää manuaalisesti asetuksia oman valikon kautta pelatessa.

Black Friday -tarjous


Tarjous löytyy Gigantilta, Verkkokauppa.comilta ja Veikon Koneelta.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki