AfterDawn logo

Black Friday: suurta kuvaa halvalla - TCL:n 98-tuumainen televisio vain 1999 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Muutamia vuosia sitten suuresta koosta sai maksaa suuren hinnan, mutta enää se ei pidä paikkaansa. Loppuvuoden alennuskampanjat ovat meneillään, jonka myötä muun muassa televisioista löytyy useita tarjouksia.

TCL:n 98-tuumainen P745 -televisio saapui Suomessa myyntiin syyskuussa, mutta jo nyt televisio on päätynyt merkittävään alennukseen. Suositushinta on 3999 euroa, mutta nyt Black Friday -tarjousten aikaan tätä televisiomallia myydään vain 1999 eurolla.

98P74:ssa on LCD-paneeli 4K-tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Televisiossa on myös HDMI 2.1-portti. Käyttöjärjestelmänä toimii Google TV. P74-sarja tukee Dolby Vision- ja Dolby Atmos-tekniikoita. 98-tuumaisessa on Game Master Pro 2.0-pelitila, joka säätää automaattisesti asetuksia, kun televisioon liittää pelikonsolin. Sen avulla voi myös säätää manuaalisesti asetuksia oman valikon kautta pelatessa.

Black Friday -tarjous


Tarjous löytyy Gigantilta, Verkkokauppa.comilta ja Veikon Koneelta.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT