AfterDawn logo

Logitech julkaisi kaksi mikrofonia ja valaisimen striimauskäyttöön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofonit sekä Logitech G Litra Beam LX -valaisimen. Nämä täydentävät aiempia striimaustuotteita, ja samalla Blue- ja Litra-tuotemerkit yhdistyvät Logitech G -merkin alle.

Logitech G Yeti GX -pöytämikrofoni hyödyntää tuttua Yeti-muotoilua. Mikrofonin superhertan muotoisen suuntakuvion ansiosta hiiren ja näppäimistön naksumisen kaltaiset taustaäänet jäävät kuulumatta. Lisäksi automaattiset asetukset äänentasoille ehkäisevät sekä taustahälyä että ylikovia ja äkkinäisiä äänenvoimakkuuden leikkauksia.

RGB-valaistuksella varustettu Logitech G Yeti GX mikrofoni telineessä miehen edessä

Yeti GX -mikrofonissa hyödynnettävä Blue VO!CE -äänitekniikka mahdollistaa erilaisten äänisuotimien ja -efektien käytön puheäänen kanssa. USB-C-liitännällä varustettu mikrofoni on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Se sopii niin striimaukseen kuin muuhunkin äänen taltiointiin. Mikrofoni toimitetaan tukevan pöytätelineen kanssa.


Logitech G Yeti Orb on puolestaan pienikokoinen pallomikrofoni. Logitechin mukaan USB-C -liitäntää käyttävä mikrofoni on helppo ottaa käyttöön, joten se on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi aloitteleville striimaajille.

Mikrofonin räätälöity kondensaattorikapselitekniikka tallentaa ääntä hertan muotoisella suuntakuviolla.

Logitechin pallomikrofoni pöydällä kolmijalkaisessa telineessä

Yeti GX -mikrofonin lailla myös Yeti Orb osaa automaattisesti säätää tulevaa äänenvoimakkuutta ja näin ehkäistä ylikovia ääniä, joita saattaa tapahtua huomaamatta intensiivisissä pelihetkissä. Lisäksi mikrofonin ääniasetuksia ja -suotimia voidaan muokata helposti G HUB -sovelluksella ja Blue VO!CE -äänitekniikalla.

Valaistusta striimaamiseen saa tuotettua Litra Beam LX -valaisimella, joka valaisee kaksipuolisesti RGB-valollaan TrueSoft-teknologiaa hyödyntäen. Valotehoa ja lämpötilaa voi myös monipuolisesti muokata, aina lämpimästä kynttilänvalosta viileään sinisävyyn asti 2700 – 6500 kelvinin säätövaralla.

Kaksipuolisella valaistuksella varustettu Litra Beam LX valaisin tietokoneen näytön päällä

Valaisimen LIGHTSYNC RGB -tekniikan väriasetuksista löytyy jopa 16,8 miljoonaa värisävyä. Näin käyttäjä voi valita mieleisensä väri- ja valoasetuksen tunnelman ja tilanteen mukaan. LIGHTSYNC-tekniikka tukee myös Windows Dynamic Lighting -ominaisuutta, jolla voidaan tuoda synkronoitu väri- ja valaistusasetus kaikille sitä tukeville Windows 11 -yhteensopiville laitteille, kuten monille Logitech G -hiirille, -näppäimistöille ja -kuulokkeille.


Viime vuonna Logitech julkisti Twitch-striimaajille tai vaikkapa videopuheluihin sopivan Litra Glow -valaisimen.

Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb ja Logitech G Litra Beam LX tulevat myyntiin 159, 69 ja 169 euron kuluttajahinnoin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki