AfterDawn logo

Nothingilta luvassa CMF by Nothing -brändin alle edullisempia tuotteita - ensimmäisenä tulossa älykello ja kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlussan toisen perustaja, Carl Pei, paljasti uuden Nothing-yrityksensä alle kolme vuotta sitten. Yritys on julkistanut tähän mennessä kuulokkeita ja pari älypuhelinta, joista viimeisin on hiljattain esitelty Nothing Phone (2).

Nyt yritys on paljastanut, että tulevaisuudessa on luvassa lisää tuotteita ja edullisempia sellaisia uuden CMF by Nothing -brändin alle, joka toimii Nothingissa erillisenä brändinä ja sillä on oma tiimi. Toistaiseksi lyhenteen virallista nimeä ei ole paljastettu, mutta sen uskotaan tulevan sanoista Color, Material ja Finish eli väri, materiaali ja viimeistely.

Carl Pei kertoo Nothingin YouTube-videolla, että ensimmäiset CMF by Nothing -brändin alaisuudessa julkistettavat tuotteet ovat älykello ja kuulokkeet, jotka esitellään myöhemmin tänä vuonna.


Pein mukaan itse Nothing tulee jatkossa tarjoamaan premiumia eli esimerkiksi laadukkaampaa rakennetta, innovaatioita suunnittelun osalta ja viimeisintä teknologiaa. CMF by Nothing puolestaan keskittyy tarjoamaan edullisempia tuotteita "tavallisella" muotoilulla, laadun kuitenkin ollessa hyvää.

Nothing-tuotteet: Desing innovation, Premium ja Latest technology. CMF by Nothing -tuotteet: Clean design, accessible ja trusted quality

Edullisempien tuotteiden avulla yhä useampi pääsee käsiksi Nothing ekosysteemiä.

Ensimmäisistä tuotteista on luvassa lisätietoa seuraavien kuukausien aikana.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki