AfterDawn logo

Esivalmistelut


Riisin käsittely on kanaa huomattavasti helpompaa, koska riisi ei sisällä DRM-suojauksia.

Riisin valmistamiseksi tarvitaan Kattila-lisälaite

sekä Mittakuppi-osio riisin väliaikaista säilömistä varten.

Tämän lisäksi tarvitaan The Kitchen Sink -selainlaajennosta, jonka tuottama vesikoodi siirretään suoraan Kattilaan Mittakuppi2-osion kautta.

Kattilaan kannattaa myös lisätä FAT32-yhteensopivaa liukastetta tai riisien käyttämät salasanat kannattaa suolata, jotta mahdollinen tietomurto ei paljasta Kokki-järjestelmän kaikkia salaisuuksia maailmalle.

Keittäminen


Tämän jälkeen otetaan jälleen käyttöön 6x-nopeudella toimiva poltto.

Kun vesikoodi alkaa vuotamaan yli Kattilan puskureista, kopioidaan Mittakuppi-osion sisältö suoraan Kattilaan. Kopioinnissa kannattaa olla varovainen, sillä Kattilassa tapahtuva puskureiden ylivuoto saattaa pahimmassa tapauksessa korruptoida siirtoon käytetyn Käsi-rajapinnan, jolloin edessä voi olla järjestelmän palautus Sairaala-tukijärjestelmän avulla.

Kun kopiointi on suoritettu onnistuneesti, odotetaan pari minuuttia, jonka jälkeen polttoprosessi sammutetaan. Kattilassa tapahtuva puskureiden ylivuoto jatkuu polttoprosessin sammuttamisen jälkeen, joka pitää huolen siitä, että riisit dekompressoituvat oikeaan formaattiinsa. Noin 5 minuutin odottelun jälkeen riisit voi siirtää Lautas-levylle odottamaan laaduntarkistusta.

Kirjoittaja: Kaarlo Räihä

Sisältö

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki