AfterDawn logo

Esivalmistelut


Operaatio aloitetaan siirtämällä kana kylmävarastointimuistilta työskentelylevylle. Tähän operaatioon kuluu aikaa yleensä noin 5-30 minuuttia riippuen veren alkoholipitoisuudesta ja käsien stabiiliudesta.

Samassa yhteydessä kannattaa varasto-osiolta kaivaa esiin Pannu-lisälaite. Suositeltavaa on käyttää Pannusta vähintään Teflon-versiota, jolloin pannun pintaa ei tarvitse osioida FAT32-yhteensopivalla liukasteella.

Kun kanan siirtäminen työskentelylevylle on saatu päätökseen, on vuorossa kanan poistaminen DRM-suojatusta myyntikääröstä. Tämä onnistuu parhaiten Veitsi- tai Sakset-ohjelmien avulla, mutta nykyisen tekijänoikeuslainsäädännön takia emme voi valitettavasti antaa tarkempia ohjeita operaation suorittamiseen. DRM-suojauksen poistamisen jälkeen paketin sisältö kannattaa purkaa välittömästi Pannu-lisälaitteen pintaosiolle, jotta kanan sisältö ei pirstoudu ympäri työskentelylevyä. Purkamisessa apuna voi käyttää Lasta-lisäohjelmaa, joka helpottaa huomattavasti kanan siirtelyä Pannun pintaosiolla.

Paistaminen


Seuraavaksi aloitetaan kanan polttaminen. Operaatio suoritetaan monien liesien tukemalla 6x-polttonopeudella, jolloin operaatioon kuluu aikaa noin 5-10 minuuttia. Valitettavasti joillain liesillä on taipumus overburn-ilmiöön eli ns. ylipolttoon, joten polton edistymistä kannattaa seurata tarkasti. Overburn-ongelmat huomaa parhaiten kanan pintaan ilmaantuvista karsinogeeni-blokeista, jotka saattavat aiheuttaa pahimmassa tapauksessa koko kanan korruptoitumisen. Overburnia voi estää kääntämällä Lasta-lisäohjelman koodeja noin 30 sekunnin välein.

Kun kanan poltto on suoritettu onnistuneesti, siirretään valmis tuote Lautas-levyn päälle odottamaan riisiä.

Kirjoittaja: Kaarlo Räihä

Sisältö

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki