iRobotilta uusi Roomba-robotti edullisempaan hintaluokkaan automaattisella pölysäiliön tyhjennyksellä

Janne Yli-Korhonen
6. lokakuuta, 2024 18:06

Vain puoli vuotta sitten iRobot esitteli edullisen Roomba Combo Essentialin, mutta jo nyt tälle laitteelle on julkaistu seuraaja parannetuin ominaisuuksin.
Uusi malli on nimeltään Roomba Combo 2 Essential. Se maksaa 399 euroa eli satasen enemmän ykkösmalliin verratessa.

Valmistajan mukaan Combo 2 Essentialin etuihin kuuluu kaksinkertainen siivousteho Roomba Combo Essentialiin verrattuna, navigointia helpottava parannettu iskunvaimennus sekä kyky latautua ja jatkaa siivousta.
Roomba Combo 2 Essential on Essential-malliston ensimmäinen robotti automaattisella pölysäiliön tyhjennyksellä, sillä mukana tulee AutoEmpty -telakka, jossa robotti myös automaattisesti latautuu siivousten välissä.

Ensimmäisessä Essential-robotissa ei siis automaattista tyhjennystä ole.

"Lanseerasimme aiemmin tänä vuonna Roomba Combo Essentialin, ja sen jälkeen asiakkaat ovat kehuneet erityisesti robotin helppokäyttöisyyttä ja sen kykyä pitää lattiat puhtaina – vieläpä erittäin edulliseen hintaan", kertoo iRobotin tuotepäällikkö Barry Schliesmann. "Entistä suurempi siivousteho ja entistä enemmän aikaa säästävä automaattinen tyhjennys tarkoittavat, että Roomba Combo 2 Essential tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän siivoustehokkuutta, luotettavuutta, vaivattomuutta ja vastinetta rahalle."


Roomba Combo 2 Essential -robotissa on neljä eri imutehotasoa ja kolme eri nestemääräasetusta. Käyttäjä voi valita pelkän imuroinnin, jolloin robotti puhdistaa samanaikaisesti sekä matot että kovat lattiat, tai rullata matot pois tieltä 2-in-1-siivousta, eli imurointia ja moppausta, varten. Robotti siivoaa jopa 120 minuuttia yhdellä latauksella.

Roomba Combo 2 Essentialia voi ohjata älypuhelimen sovelluksella ja sen voi vaikkapa laittaa puhdistamaan koti, kun ketään ei ole kotona.

Lue myös nämä
Tägit
robotti-imuri Roomba iRobot
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.