Max -suoratoistopalvelu avautui Suomessa

Janne Yli-Korhonen
21. toukokuuta, 2024 11:29

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti HBO Max -palvelu on korvattu uudella Max -suoratoistopalvelulla. Max otettiin Suomessa käyttöön tiistaina 21.5.2024.
Max sisältää samat sisällöt kuin HBO Max, mutta luvassa on myös uuttakin. Maxin kautta voi esimerkiksi katsella urheilua lisäpalvelun avulla.

Tilausvaihtoehtoja Maxissa on kolme: Basic (mainoksilla) 5,99 €/kk, Standard 9,99 €/kk ja Premium 13,99 €/kk. Sports-lisäpalvelu maksaa 5 €/kk.
Mikäli käytössäsi on HBO Maxin pysyvä alennus, se pysyy voimassa Maxissa. Jatkossa Maxissa tilaus on keskimmäinen eli Standard.

Tilaus mahdollistaa palvelun katselun 1080p eli FullHD -tarkkuudella. 4K-tarkkuuden katselu vaatii siis päivittämistä kalliimpaan tilausmuotoon.

Pysyvä alennus kuitenkin poistuu voimasta, jos päivität kalliimpaan vaihtoehtoon.

Käyttäjien tulee asentaa laitteilleen uusi Max-sovellus, sillä vanha ei päivity automaattisesti. Android-laitteille sen saa asennettua Google Playsta ja Applen laitteille App Storesta.

Myös esimerkiksi Android TV- ja Apple TV-laitteille tulee asentaa uusi sovellus, mutta tietyissä kohdissa vanhaa HBO Max -sovellus voi edelleen käyttää. Esimerkiksi Elisa kertoo, että Elisa Viihde Premium ja Classic -digibokseilla voit katsella Maxin sisältöjä HBO Nordicin kautta.

Selaimella sisältö katsellaan osoitteessa Max.com.

Lue myös nämä
Tägit
Max.com suoratoisto HBO Max
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.