Apple TV -sovellus saapuu Sonyn valikoiduille älytelevisioille

Janne Yli-Korhonen
15. lokakuuta, 2020 15:15

Sony Europe on kertonut Apple TV -sovelluksen saapumisesta valikoiduille älytelevisioille. Apple TV -sovellus on jo julkaistu Sonyn XH90-mallistolle ohjelmistopäivityksen muodossa ja tämän vuoden loppuun mennessä sovellus saapuu myös valikoiduille 2018 tv-malleille sekä useimmille vuoden 2019 ja 2020 malleille.
Apple TV -sovelluksen kautta pääsee käyttämään uutta Apple TV+ -videotilauspalvelu, joka tarjoaa monipuolisen määrän sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Palvelun valikoimiin lukeutuvat muun muassa The Banker, Beastie Boys Story, See ja Ted Lasso.
Lisäksi sovelluksen kautta voi selailla Apple TV -sovelluksen tarjontaa ostaakseen tai vuokratakseen katseltavaa yli 100 000 elokuvaa ja tv-sarjaa kattavasta valikoimasta. Valikoidut Sonyn televisiot myös tukevat AirPlay 2:ta ja HomeKitiä. AirPlay 2:lla asiakkaat voivat kätevästi toistaa videoita ja muita sisältöjä iPhoneltaan, iPadiltaan tai Maciltään suoraan älytelevisiolleen.
Päivitys 27.11.2020. Nämä Sonyn televisiot saavat Apple TV -sovellukset ohjelmistoversio v6.49660 myötä, kertoo flatpanelshd.com -sivusto.
2018 vuoden mallit:


2019 vuoden mallit:


2020 vuoden mallit:


Aiemmin Apple TV -tuki on saapunut Samsungin ja LG:n älytelevisiolle.
Lue myös:

Lue myös nämä
Tägit
Apple TV+ Apple TV Apple älytelevisio Sony
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.