Japanilaismiljardöörin twiitti sai ennätyksellisen määrän uudelleentwiittauksia

Matti Robinson
7. tammikuuta, 2019 19:56

Japanilainen bisnesmies on rikkonut Twitterissä ennätyksen 5. tammikuuta julkaistulla twiitillään. Yusaku Maezawan twiitti pitää sisällään kilpailun, jossa palkintona on rahaa ja osallistuminen vaatii uudelleentwiittauksen (retweet).
Maezawa tarjoaa twiitissä 100 miljoonan yenin palkinnon (n. 800 000 euroa) sadan satunnaisesti valitun uudelleentwiittaajan kesken. Kyseessä on herran omistaman Zozotown-verkkopalvelun juhlistaminen, joka onnistui joulusesongin aikana tuottamaan 10 miljardia yeniä myyntiä.
Tällä hetkellä twiittiä on uudelleentwiitattu peräti n 5,5 miljoonaa kertaa, joka ohittaa helposti edeltävän twiitin amerikkalaisteiniltä, joka halusi Wendy's pikaruokaravintolalta vuoden nugetit ilmaiseksi. Tuolloin retwiittejä kerääntyi 3,5 miljoonaa.
Tuota ennen paikkaa hallitsi TV-juontaja ja koomikko Ellen Degeneres Oscars-selfiellä.
Mikäli Yusaku Maezawan nimi kuulosti jo ennen tätä tutulta, niin kyse voi olla siitä, että bisnesmies on ostanut ensimmäisen lipun avaruuteen ja kuun ympäri SpaceX:n raketissa.

ZOZOTOWN新春セールが史上最速で取扱高100億円を先ほど突破!!日頃の感謝を込め、僕個人から100名様に100万円【総額1億円のお年玉】を現金でプレゼントします。応募方法は、僕をフォローいただいた上、このツイートをRTするだけ。受付は1/7まで。当選者には僕から直接DMします! #月に行くならお年玉 pic.twitter.com/cKQfPPbOI3

-- Yusaku Maezawa (MZ) 前澤友作 (@yousuck2020) January 5, 2019

Lue myös nämä
Tägit
Twitter SpaceX
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.