Windows 10 ohittaa nyt jo Windows 7:ää

Matti Robinson
19. heinäkuuta, 2016 20:48

Windows 10:n markkinointi on ollut Microsoftilta huippuaggressiivista. Yhtiössä on päätetty, että päivitystä jaetaan käyttäjien koneisiin ja välistä on vaikuttanut, että se on jopa pakollista. Käyttäjät ovat suuttuneet niin kotona Suomessa kuin Kiinaa myöten, mutta taktiikka on silti ollut ilmeisen onnistunut.
Windows 10:n ensimmäinen vuosi on ollut huippunopeaa kasvua. Miltei heti julkaisun jälkeen Windows 10 oli ohittanut Applen suosituimman käyttöjärjestelmäversion ja kauan ei mennyt, että se oli edeltäjänsä kannassa kiinni.
Nyt uudet tiedot kertovat, että Windows 10 on onnistunut ohittamaan Ranskassa jopa Windows 7:n. Maailmanlaajuisesti Windows 7:ää käyttää edelleen liki 50 prosenttia käyttäjistä, mutta Windows 10 on noussut jo n. 20 prosenttiin ja kehittyneimmissä länsimaissa lähestyy Windows 7:ää.
Tiedot saapuvat Microsoft Ranskan markkinointipomo Florent Pelissieriltä, joka viittasi oheisessa twiitissä StatCounterin lukuihin. Windows 7 ja Windows 10 kohtasivat Ranskassa noin 27-28 prosentin tienoilla.
Microsoft on kertonut, että vuosipäivitys saapuu Windows 10:lle elokuussa ja uusia laitteita puolestaan voidaan odottaa epävirallisten lähteiden mukaan syksyllä.

En France, depuis Juillet #Windows10 dépasse enfin #Windows7 selon le site @statcounter #OS #Windows @WindowsFrance pic.twitter.com/Uf7GrbPvvD

-- Florent Pelissier (@Flo_Plsr) July 18, 2016

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.