Kohuelokuva saa ensi-iltansa: Julkaistaan verkkopalveluissakin

Manu Pitkänen
25. joulukuuta, 2014 11:41

Loppuvuoden puhutuin elokuva The Interview on päätetty julkaista Yhdysvalloissa ja Kanadassa YouTube Movies-, Google Play- ja Xbox Video -palveluissa. Lisäksi yhdysvaltalaiset voivat vuokrata elokuvan seetheinterview.com-verkkosivustolta sekä käydä katsomassa muutamasta sadasta elokuvateattereista, jotka ovat suostuneet esittämään sitä.
Elokuvan vuokrahinta verkkopalveluissa on 5,99 dollaria 48 tunnilta ja sen voi ostaa omakseen 14,99 dollarin hintaan. Pohjois-Korea-aiheista komediaa ei ainakaan tässä vaiheessa tuoda saataville Sonyn ilmaiseen Crackle-palveluun, vaikka New York Post niin väittikin. New York Timesin mukaan elokuvan sopimuspykälät estävät sen julkaisun ilmaiseksi.
Apple on tässä vaiheessa kieltäytynyt julkaisemasta The Interview'ta, eikä elokuvaa löydy Amazonin Instant Video -palvelustakaan. Sen sijaan Netflix käy Varietyn tietojen mukaan keskusteluja Sonyn kanssa (Päivitys: The Interview tulee Netflixiin).
The Interview nousi kaikkien huulille Sonyyn kohdistetun kyberhyökkäyksen takia. Iskun takana on väitetty olleen Pohjois-Korea, jota The Interview'n tarinankerronta ei ole miellyttänyt. Elokuvassa Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu palkkaa kaksi toimittajaa murhaamaan Pohjois-Korean diktaattorin, Kim Jong-unin.

Lue myös nämä
Tägit
Sony YouTube Xbox Netflix Google Play The Interview
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.