2001 - 2014 -- AD:n keskustelualueet vaihtuivat xenForoon

Petteri Pyyny
4. kesäkuuta, 2014 16:19

Olemme lähes vuoden testailun ja suunnittelun jälkeen vihdoin vaihtaneet AfterDawnin keskustelualueet käyttämään kolmannen osapuolen keskustelualueiden moottoria. Käyttöön otettiin xenForo, sama alusta, jota olemme vuoden päivät käyttäneet Puhelinvertailun keskustelualueilla.
AfterDawnin keskustelualueet ovat pyörineet vuoden 2001 huhtikuusta lähtien itserakentamallamme keskustelualueiden alustalla. Täysin omaa koodia oleva alusta on ollut monella tapaa hyödyllinen, mm. täydellisen muokattavuutensa ansiosta, mutta se on johtanut väistämättä myös ongelmiin. Suurin ongelma on ollut selkeästikin se, että emme ole pystyneet pitämään keskustelualueidemme tekniikkaa muun maailman mukana ja ominaisuuslista on jäänyt auttamatta jälkeen muiden keskustelualueiden vastaavasta.
xenForoon siirtymisen myötä seuraavat asiat muuttuivat:


Tämä on vasta tekninen muutos -- vaikkakin valtava sellainen. Tulemme lähikuukausien ajan panostamaan myös keskustelualueidemme ryhmittelyyn ja ylläpitoon selkeästi aiempaa enemmän, joka tulee näkymään mm. keskustelualueiden jaoissa eri alueisiin, jne.
Keskustelualueethan löytyvät edelleen tutusta osoitteesta:

keskustelu.afterdawn.com


Koska kaikkiin isoihin muutoksiin liittyy aina ongelmia, toivommekin, että kerrotte bugeista, kehitysideoista, jne joko suoraan uutiskommenteissa tai palautekaavakkeemme kautta.
Ja tervetuloa osallistumaan keskusteluihin!
-Petteri Pyyny
AfterDawn.com

Lue myös nämä
Tägit
AfterDawn
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.