Facebookin aikajanaa uudistettiin

Sami Koivunen
22. maaliskuuta, 2013 17:04

Facebookin käyttäjät kokivat tänään yllätyksen availlessaan palvelua käyttävien profiilien aikajanoja. Muutokset ovat lähinnä kosmeettisia ja uudistus lienee osa Facebookin suunnitelmista olla entistä kilpailukykyisempi.
Facebook onkin panostanut vahvasti muutoksiin, sillä kerroimme jo aiemmin uutisvirtaan liittyvistä muutoksista, joiden avulla Facebook pyrkii kilpailemaan tehokkaammin mikroblogipalvelu Twitterin kanssa.
Aikajana on nyt jaettu kahteen osaan. Oikealla puolella näkyvät julkaisut ja elämäntapahtumat ja vasemmalla kaikki muu sisältö. Nyt pikkukuvia käyttäjän kavereista ja tykkäyskohteista voi siis esimerkiksi selata sivun vasemmalta puolelta. Julkaisut näkyvät nyt entisten aikojen tapaan selkeästi yhdellä kolumnilla sivun oikealla puolella.
Uusitun Tietoja-sivun Facebook mainostaa helpottavan käyttäjälle tärkeiden asioiden näyttämistä kavereille. Facebook kertoo myös, että asiat, joista käyttäjä välittää, on järjestetty nyt osioihin. Yksittäisten tarinoiden yksityisyysasetukset voi määritellä yleisövalitsimella.

Lue myös nämä
Tägit
Twitter Facebook sosiaalinen media aikajana
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.