Microsoftilta "iso julkistus" maanantaina

Manu Pitkänen
15. kesäkuuta, 2012 9:02

Microsoft on lähettänyt lehdistölle kutsuja, joissa heitä pyydetään olemaan läsnä, kun yhtiö esittelee "suuren julkistuksen" maanantaina Los Angelesissa. Kaksi päivää ennen Windows Phone -aiheista esittelyä järjestettävä tilaisuus käsittelee ennakkoarvioiden mukaan Windows RT:tä.
Uusia Windows RT -tabletteja olisikin varaa esitellä, sillä toistaiseksi vain Asus on paljastanut sellaisen julkisuudelle. Samalla saattaa selvitä keiden kanssa Microsoft on tehnyt läheisintä yhteistyötä tablet-rintamalla. HTC ei tiettävästi kelvannut ohjelmistojätille kokemuksen puutteen takia.
All Things D raportoi, ettei tilaisuudessa välttämättä nähdä Microsoftin kumppaneiden tabletteja. Siellä saatetaan esitellä Microsoftin oma taulutietokone. Tämä on sikäli poikkeuksellista, että Microsoft on yleensä pysytellyt melko kaukana rautavalmistuksesta (kun Xboxia yms. ei huomioida).
Nokiankin tiedetään suunnittelevan tablettia, jonka on uskottu perustuvan Microsoftin uuteen käyttöjärjestelmään. Nokia ei kuitenkaan ole sanonut, että se julkaisisi tällaista laitetta. Matkapuhelinvalmistaja on myös terävöittänyt, ettei se halua olla "yksi tablet-valmistaja muiden joukossa." Voisiko Microsoft-tabletti olla luotu yhteistyössä Nokian kanssa? -Spekulointia, spekulointia...
Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös uusi tableteille räätälöity Office.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Microsoft Windows 8 Windows RT
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.