AfterDawn pääsi telkkariin -- kiitos kaikille kommentoijille

Manu Pitkänen
19. toukokuuta, 2012 13:13

AfterDawn sai osakseen aivan poikkeuksellista huomiota eilen Ylen A-Studio: Stream -ohjelman lähetyksen yhteydessä. Ohjelmassa puhuttiin DJ-lisensseistä, joista käytiin kipakkaa keskustelua kuukausi takaperin myös AfterDawnissa.
Lukijoidemme kommentit olivat sen verran puraisevia ja hyviä, että niitä esiteltiin A-Studio: Streamin eilisessä lähetyksessä, jonka voi käydä katsomassa Yle Areenasta. Ohjelma lähetettiin perjantai-illan primetimessa, joten paljoa parempaa ajankohtaa AfterDawnin ja uutiskommenttien saamalle "julkisuudelle" ei voisi olla.
Mututuntuman perusteella lähetyksessä esitellyistä kommenteista suurin osa oli peräisin juuri AfterDawnista. Lähetykseen päätyneet kommentit olivat erinomaisia, mikä ei sinänsä tule yllätyksenä sillä sisällöntuotantotiimin jäsenenä olen päässyt lukemaan niitä jo kohta kahden vuoden ajan. A-Studio: Streamin lähetys todisti osaltaan sen, että AfterDawnin parhaimpia puolia ovat meidän käyttäjät ja heidän kirjoittamat kommentit/foorumipostaukset. Olette siis osa AfterDawn-tiimiä, vaikkei niin luekaan nimimerkkienne alla/vieressä.
Suuri kiitos koko ylläpidon puolesta kaikille lukijoille ja kommentoijille. Toivottavasti jaksatte jatkossakin hakata näppäimistöä ja käydä debattia keskenänne AfterDawnissa.
Lähetyksen kommentit on napattu ainakin näistä uutisista:


PS. Missä muualla olette nähneet viittauksia AfterDawniin ja sisarsivustoihimme (sivustomme ja foorumikirjoittelun ulkopuolisia)? :-)

Lue myös nämä
Tägit
AfterDawn
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.