Miten AfterDawnin tuotevertailua pitäisi parantaa?

Petteri Pyyny
3. lokakuuta, 2010 16:03

Eli vuoroaa on jälleen tällainen aika ajoin järjestettävä huutoäänestys/-palautetoive. Olemme päässeet kymmenien sivujen mittaisen, ei-koskaan-loppuvan "to-do" -listamme kohtaan "Tuotevertailun parantaminen". Ja tuohon liittyen toivommekin nyt teiltä hieman palautetta siitä, että mitä ko. osiolle pitäisi tehdä.
Eli jos osio ei ole tuttu, niin kertauksena kerrottakoon, että Tuotevertailu syntyi alunperin "digiboksien teknisten tietojen tietokantana" muutama vuosi takaperin. Konsepti oli ilmeisen toimiva, koska Suomesta puuttuivat laajemmat, teknisten tietojen vertailua mahdollistavat palvelut. Pikkuhiljaa projekti laajeni kattamaan myös hintatiedot ja käyttäjäarviot, jne. Nykyisellään palvelu kattaa vajaa 40 tuotekategoriaa, 17 000 tuotetta, 15 000 käyttäjäarviota, kymmeniä tuhansia hintoja sekä ison nipun kauppoja.
Paketti on kasvanut varsin hyväksi "kolmanneksi hintavertailupalveluksi" Suomessa, mutta tietysti perfektionistina haluaisimme saada selville sen, että mitä näissä "kahdessa muussa" kilpailevassa palvelussa on sellaista, että käytät niitä ennemmin kuin AfterDawnin palvelua?
Eli toivomme ihan vapaata mielipidettä siitä, että mitä ko. osiolle pitäisi tehdä, että se olisi "hyvä". Jotta vältytään pahimmilta päällekkäisyyksiltä, olemme toteuttamassa seuraavat jutut lähikuukausien aikana:


Mutta mitäs muuta? Onko käytettävyys loogista vai onko koko osion käyttö jotenkin hirvittävän sekavaa? Puuttuuko palvelusta joitain toimintoja, joihin olet törmännyt muissa hintavertailupalveluissa Suomessa tai ulkomailla?
Kertokaa, niin saamme kaikki hyvät ideat toteutettua kerralla ja siirryttyä sen jälkeen seuraavaan sivuston osa-alueeseen :-) Palaute vaikka tähän uutiseen kommenttina tai sitten palautekaavakkeemme kautta suoraan ylläpidolle.
-Petteri "dRD" Pyyny
AfterDawn.com

Lue myös nämä
Tägit
AfterDawn Tuotevertailu kehitysideat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.