AfterDawn logo

Huawein MatePad Pro -tabletti on nyt saatavilla Suomessa - hinnat 599 - 649 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Huawein MatePad Pro -lippulaivatabletin myynti on alkanut Suomessa. Tabletista löytyy Wifi-versio sekä 4G-malli. Lisäksi tabletista on tulossa myös 5G-versio myöhemmin.

Tämän tabletin näytön koko on 10,8 tuumaa ja se toimii 2560 x 1600 -resoluutiolla. Laitteen 8 megapikselin etukamera on toteutettu punch hole -tekniikalla eli se on reikänä näytössä. Näytön reunoja kiertää kapea kaistale mustaa, jonka myötä näyttö-runko-suhteen kerrotaan yltävän 90 prosenttiin, joka on tällä hetkellä maailman suurin tablettien kohdalla.

Tehoja tablettiin tuottaa Huawein Kirin 990 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 6 gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa on laitettu 128 gigatavun verran. Laitteen sisällä on 7250 mAh akku, jota voi ladata langallisesti USB-C -liitännän avulla tai langattomasti. Lisäksi tabletti tukee käänteistä langatonta latausta eli tabletin avulla voi ladata vaikkapa älypuhelinta.

Huawein tilanteen takia tabletista ei löydy ollenkaan Googlen palveluita tai Google Play -sovelluskauppaa. MatePad Pro -tabletissa on esiasennettuna Huawei Mobile Services -taustapalvelut ja Huawei AppGallery -sovelluskauppa. Käyttöjärjestelmä pohjautuu Android 10 -versioon ja sen päällä toimii EMUI10 -käyttöliittymä. Laite tukee muun muassa Huawein Floating Window -toimintoa, Huawei Sharea ja Multi-screen -teknologiaa, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden esimerkiksi raahata ja pudottaa tiedostoja älypuhelimen ja tabletin välillä.


MatePad Pro tukee muun muassa multi-screen -toimintoa

"Huawei MatePad Pro on korkealuokkainen lippulaivamalli, joka on parantaa business-käyttäjän työtehoa älykkäiden multi-tasking-toimintojen avulla. Innovatiivinen ohjelmistojen ja eri älylaitteiden välinen kommunikaatio mahdollistaa mobiilitoimistotyöskentelyn ja miellyttävän käyttökokemuksen. Business-käyttäjä arvostaa myös tabletin tyylikästä, minimalistista muotoilua. Kaareva muotoilu takaa mukavan pidon ja kevyt tabletti kulkee kätevästi mukana", kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi-ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Lisätietoa tabletista saa tästä.

MatePad Pro 4G -mallin myynti alkaa Suomessa maanantaina 1.6.2020 ja se on saatavilla tyylikkään harmaassa (Midnight Grey) värissä. Saatavilla tulee olemaan kaksi eri mallia: Wi-Fi 6 GB + 128 GB, jonka suositushinta on 599 euroa, sekä LTE 6 GB + 128 GB, jonka suositushinta on 649 euroa.

Lisäksi laitteelle löytyy oheistuotteina 99 euron M-kynä ja langatonta latausta tukeva, magneeteilla tablettiin kiinnittyvä näppäimistö (suositushinta 129 euroa).

1.6. - 28.6. välisenä aikana MatePad Pron ostajat saavat kynän ja näppäimistön kaupan päälle. Lisätietoa edusta saa tästä.

MatePad Pron näppäimistö

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki