AfterDawn logo

PlayStation 4 saa uuden päivityksen – Tämä muuttuu

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Sony on julkaissut ensimmäisen beta-version PlayStation 4 :lle ja PlayStation 4 Pro:lle myöhemmin keväällä ilmestyvästä firmware-päivityksestä. Tuleva päivitys tunnetaan versionumerolla 5.50 (koodinimi KEIJI).

Päivityksen mukana tulee peliajanhallinta, jonka avulla vanhemmat voivat määritellä lapsilleen päivittäisen pleikka-ajan. Kun peliaika lähenee loppuaan, konsoli ilmoittaa siitä lapselle jotta hän osaa varautua tallentamaan peliedistymisensä ajoissa. Uutta on myös mahdollisuus vaihtaa PlayStation 4:n taustakuva vapaavalintaiseen omalta USB-massamuistilta (Näin vaihdat taustakuvan PlayStation 4:ssä: Settings > Themes > Select Theme > Custom > Select Image > USB Storage Device).

Musiikkia voi myös kuunnella taustalla PlayStation Now -pelisessioiden. Ominaisuus ei välttämättä toimi jos pelaa peliä digitaalisena kopiona tai levyltä.


PS4 Pro:lle on lisäksi tulossa järjestelmätason Supersampling-tila, joka parantaa PS4-pelien kuvanlaatua HD-televisioilla pelattaessa. Käytännössä järjestelmä skaalaa kuvanlaatua korkeammalle ja skaalaa sen jälkeen uudelleen parannetun kuvanlaadun alaspäin television tarkkuuteen sopivaksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki