AfterDawn logo

Super Nintendo tekee paluun! Tässä on SNES Classic Edition

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Viime vuoden kesällä Nintendolta kuultiin jymyuutinen, sillä perinteikäs peliyhtiö kertoi tuovansa legendaarisen NES-pelikonsolin ja sille julkaistut pelit uudelleen saataville NES Classic Editionin muodossa. Konsolin suosio yllätti kaikki ja Suomessa kaikki halukkaat eivät edes saaneet sitä itselleen.

NES Classicin jatkoksi on esitelty – mikäpäs muukaan kuin – SNES Classic Edition. Tutummin Super Nintendona tunnettu konsoli on samankaltainen konsolituote kuin NES Classc, eli kyseessä on miniatyrisoitu versio alkuperäisestä 16-bittisestä konsolista. SNES Classicista löytyy valmiiksi ladattuna 21 alkuperäistä SNESille julkaistua peliä sekä kaksi johdollista ohjainta.

Mukana on esimerkiksi Super Mario World, Super Mario Kart, Legend of Zelda: A Link to the Past ja Super Metroid.

SNES Classic tulee myyntiin 29. syyskuuta. HIntaa konsolilla on Yhdysvalloissa 79,99 dollaria.

2 KOMMENTTIA

Korppia1/2

Ennakkotilattu Game Housesta, NES tuli täältä turvallisesti perille vaikka verkosta sai lukea paljon, että muista liikkeistä jäi paljon konsoleita toimittamatta: gamehouse.fi/?sivu=productDesc&id=14875

Zhark2/2

Tätä voisi harkita jo noiden Super Mario World ja Super Mario RPG ansiosta, vielä kun olisi paketissa tuo TMNT: Turtles in Time niin tilaisin heti. Tosin on kyllä tullut mietittyä hankkisiko ihan alkuperäisen laitteen, tuon huoltaminen kun on luultavasti paljon helpompaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki