AfterDawn logo

Sonyn uusin päivitys PlayStation 4:lle ulos huomenna, julkaisi listan uudistuksista

Matti Robinson Matti Robinson

Sony on tuomassa huomenna jakeluun PlayStation 4 -päivityksen. Merkittävä päivitys kantaa versionumeroa 4.5, joten kyseessä on melko merkittävä päivitys, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja paljon uudistuksia.

Sasuke-koodinimellä tunnetun päivityksen ominaisuuksista kerrottiin ensi kertaa viime kuussa, mutta nyt kaikki uudistukset on vihdoin virallistettu. Helmikuussa kerrotun ulkoisen kovalevyn tuen, pikamenu-uudistuksen ja 3D Blu-ray-tuen lisäksi päivitys parantaa PS VR -ominaisuutta, lisää äänikeskustelun Remote Play -etäpelaamiseen, moninaistaa kustomoitavuutta, tuo GIF-tuen aktiviteettisyötteisiin (Activity Feed) ja päivittää kumppanisovelluksia Androidilla ja iOS:llä.

Lisäksi päivityksen mukana tulee uusi Boost Mode PS4 Pro -konsolille. Kyseinen ominaisuus mahdollistaa paremman suorituskyvyn vanhoissa peleissä, joita ei ole päivitetty käyttämään hyväksi PS4 Pro:n nopeampia CPU- ja GPU-piirejä. Tämä tarkoittaa, että pelit tarjoavat tasaisempaa ruudunpäivitystahtia tai jopa nopeampaa maksimiruudunpäivitystä, mikäli niitä ei ole lukittu.


Joissain peleissä uusi Boost Mode voi myös nopeuttaa pelien latausaikoja. Ominaisuus löytyy PS4 Pro -konsoleissa Settings-valikon System-alivalikosta kohdasta Boost Mode.

Lisätietoja päivityksestä löytyy alla olevasta videosta sekä PlayStation Blogista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki