AfterDawn logo

Acerin uusi peliläppäri sisältää 3D-syvyyskameran

Sami Koivunen Sami Koivunen

Acer on esitellyt CES-messujen alla Las Vegasissa uuden Aspire V 17 Nitro -peliläppärin, joka sisältää Kinectin kaltaisen eleitä tunnistavan 3D-kameran.

Kannettavan tietokoneen web-kamera sisältää Intelin RealSense-teknologiaa, joka käyttää tavallista kameraa, infrapunasensoria ja laser-tekniikkaa hahmottaakseen ympäristönsä kolmiulotteisesti. Intel demosi syvyyskameran ominaisuuksia jo viime vuoden CES-messuilla. Acerin mukaan ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi pelien pelaamisen ja web-sivujen avaamisen ilman, että käyttäjän tarvitsee koskea tietokoneen hiireen tai näppäimistöön.

Acer on asentanut tietokoneeseen valmiiksi Warrior Wave -pelin, jossa pelaajia voi hallita käsieleillä. 3DMe-sovellus puolestaan mahdollistaa esimerkiksi koneen käyttäjän kasvojen kolmiulotteisen skannauksen.

Tom's Hardwaren tietojen mukaan V Nitrossa on 17,3 tuuman 1080p-näyttö, neljännen sukupolven Intel Core i7-4710HQ -suoritin, Nvidia GeForce GTX 860M -näytönohjain ja tuki 16 gigatavulle RAM-muistia. Tallennustilaksi löytyy joko 128 tai 256 gigatavun SSD-asema ja teratavun HDD-asema. Lisäksi koneesta löytyy neljä kaiutinta ja Blu-ray-asema.


Acer on kertonut läppärin tulevan myyntiin tammikuun aikana. Hintatietoja ei ole paljastettu, mutta todennäköisesti laite ei ole peliläppäriksi erityisen kallis.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki