AfterDawn logo

Nokian tabletti sai viranomaisten hyväksynnän

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Merkit Nokian tabletin julkistuksen lähestymisestä sen kuin vain voimistuvat: RX-114-niminen laite on saanut yhdysvaltalaisen televiranomaisen FCC:n hyväksynnän.

RX-114-nimisestä laitteesta tehtiin viime kesänä muutama havainto testiohjelmien tulospalveluiden kautta. GFXBenchin mukaan RX-114:ssä on Windows-käyttöjärjestelmä ja Qualcommin Snapdragon 800 -suoritin, eli kyseessä on Windows RT -tabletti. FCC:n dokumenteista paljastuu hyvin niukasti tietoja Nokian tablettiin liittyen: uutta tietoa on lähinnä laitteen tukemat LTE-taajuudet.

Nokian aiempienkin tablettien nimet ovat olleet muotoa RX-* (esim. Internet Tablet N810). Puhelimien nimeämiskonventio on RM-*.

RX-114 tulee näillä näkymin myyntiin nimellä Lumia 2520. Nokian uskotaan esittelevän sen Abu Dhabissa 22. lokakuuta.

1 KOMMENTTI

Boss931/1

Omasta mielestäni tuo RX-114 nimi olisi hieman myyvempi kuin Lumia 2520. En siis tällä nyt väitä, etteikö Lumia brändi olisi kiinnostava, mutta jotenkin tuo RX-114 tuo mielikuvan tehokkaasta laitteesta. Kärjistettynä esimerkkinä tuotteen mallinimen vaikutuksesta mainittakoon nyt vielä tämä: Geforce vs. Radeon HD. Omasta mielestäni GeForce kuulostaa paljon tehokkaammalta kuin jokin Radeon. (Meni vähän jo aiheesta ulos...)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki