AfterDawn logo

HBO: Myös vanhemmat sarjat mukaan

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
4 kommenttia

Lokakuussa Suomessa avaava maksu-tv-kanava HBO on täsmentänyt Twitter-tilinsä kautta tulevan palvelunsa sisältöä. Mielenkiintoisin täsmennys liittyy "aiempien kausien arkistoon".

HBO:n aiheeseen liittyvä twiitti paljastaa, että kanavan tuleva "alle 10e/kk" maksava verkkopalvelu tulee sisältämään myös kaikki vanhemmat HBO:n sarjat, kuten Deadwood, Sinkkuelämää ja Mullan alla.

Myös tekniikka on täsmentynyt, ainakin osittain -- tekstitykset ovat päälle/pois -kytkettävässä muodossa, video on HD-tasoista ja kuten aiemmin uutisoimme, laitetuki vaikuttaa olevan erittäin hyvällä tolalla.

Soneralle Koti TV -palveluun, muttei kaapeliin

Sonera on kertonut Tietokone.fi:lle, että yhtiö aikoo tuoda HBO:n heti lanseerauksen yhteydessä Koti TV-palveluunsa, mutta kertonut samaan syssyyn, että kanavaa ei aiota tuoda Soneran kaapelitelevisioasiakkaiden saataville.

Ei Sonyn televisioihin

Myös laitetuen puolella tapahtuu, kun Samsung ilmoitti tukevansa HBO:ta tietyissä Smart TV-televisioissaan, mutta Sony aikoo Iltasanomien mukaan tukea ainoastaan Netflixiä omissa älytelevisioissaan.

4 KOMMENTTIA

xxwavx1121/4

Toivottavasti Netflix toimii myös Samsungilla, aika typerää touhua jops pitää alkaa telkkaria valitsemaan tuommoisen perusteella.

johtaja592/4

Tässä saa rahoilleen vastinetta.

vinikka3/4

Toivottavasti tulee satelliittijakeluun.

fromWinland4/4

Sopivasti päivitti HBO Android softansakin niin voi tabletillakin katsella kun N7 saapuu Suomeen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki