AfterDawn logo

Anvia laajentaa antenniverkon HD-testilähetyksiä

Panu Roivas Panu Roivas

Anvia kertoo laajentavansa antenniverkon DVB-T2 HD-testilähetyksiä tammikuun aikana Lahteen, Eurajoelle, Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun ja Turkuun. Testilähetyksiä on lähetetty pääkaupunkiseudulla marraskuusta 2010 lähtien, mutta varsinaiset HD-lähetykset alkavat ensi helmikuussa.

Asemakohtaiset testilähetysten aloituspäivämäärät:

-tiistai 18. tammikuuta Lahti ja Eurajoki kanavilla 48 ja 36

-torstai 20. tammikuuta Tampere kanavalla 53

-maanantai 24. tammikuuta Jyväskylä ja Oulu kanavilla 35 ja 33

-keskiviikko 26. tammikuuta / torstai 27. tammikuuta Turku kanavalla 49

Testilähetykset alkavat vaiheittain, ensimmäisenä päivänä klo 9.00-15.00, toisena päivänä 9.00-18.00 ja kolmantena päivänä 9.00-21.00. Neljännestä testipäivästä eteenpäin testilähetyksiä lähetetään ympärivuorokautisesti.

Anvialla on kaksi voimassa olevaa verkkotoimilupaa vuoden 2016 loppuun saakka, joista F-kanavanippu on koko Suomen kattava ja HD3-kanavanipun alue kattaa Etelä-Suomen. Molemmissa kanavanipuissa on käytettävä DVB-T2-standardia ja MPEG4-pakkausta.


Anvia hyödyntää uusien nippujen osalta Digitan lähetysasemia, eikä kuluttajan tarvitse hankkia uutta UHF-antennia. Anvia kehottaa kuluttajia kääntymään Digitan neuvontapalvelun puoleen Anvian teräväpiirtolähetyksiin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse info@digita.fi -osoitteeseen tai puhelimitse numeroon 020 411 7676.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki