AfterDawn logo

PS3 ei osaa 3D-elokuvia vielä kesällä

Lauri Jämsä Lauri Jämsä
4 kommenttia

Jo viime joulukuussa varmistui, että PlayStation 3 -pelikonsoli tulee saamaan 3D-elokuvatuen ohjelmistopäivityksen muodossa. Vieläkään ei kuitenkaan tiedetä tarkalleen sitä, milloin tuen lisäävä ohjelmistopäivitys julkaistaan.

Ensimmäiset 3D-ominaisuutensa konsoli saa kesäkuussa samaan aikaan, kun Sony tuo ensimmäiset 3D-televisionsa markkinoille. Blu-ray 3D -elokuvia konsoli ei kuitenkaan ymmärrä edes päivityksen jälkeen, vaan tuolloin pyörivät ainoastaan kolmiulotteiset pelit.

Sony aikoo palkita 3D-televisioiden ostajia neljällä ilmaispelillä, jotka ovat Motorstorm: Pacific Rift, WipEout HD, PAIN ja Super Stardust HD.

Kolmiulotteisista elokuvista pääsee näillä näkymin nauttimaan PS3:lla vasta loppuvuodesta. Tämä tuskin haittaa kuitenkaan valtaosaa laitteen omistajista, koska tekniikkaa tukevat televisiotkaan eivät ole vielä juuri kauppoihin ehtineet.


3D-elokuvaelämys edellyttää yhteensopivaa televisiota, 3D-laseja, formaatin taitavaa Blu-ray-soitinta ja tietysti 3D-elokuvia.

4 KOMMENTTIA

MoZar1/4

:P Vielä kun niitä leffoja ilmestyisi

mjk2/4

Minä ostan vasta sitten 3d-töllön kun niitä idioottimaisia laseja ei tarvita..

juhha843/4

http://www.teknolelu.fi/tietokoneet/icube-3d-virtuaalimaailma/

tuo on sellasta mitä itse edelleen odottelee kotkäyttöön.:)

EDIT:
Niin ja on toki edullisempiakin tapoja saada 3d elämyksiä. Esimerkiksi itse ajattelin tälläiset hommata. Toki nuo ei ole mitenkään korkealla resoluutiolla, mutta perus dvd leffoille riittää

http://www.superkauppa.fi/vuzix-wrap-920-videosilmikko.html

tai mielummin näitä kunhan tulevat myyntiin
http://www.superkauppa.fi/vuzix-iwear-vr920-virtuaalilasit-1.html

petedad4/4

No sony centterissä 3d bluerayt pyörii jo plegellä että kyllä päivitys on jo olemassa, eriasia sitten milloim se kuluttajille tulee.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki