Lisää ilmaisia HD-kanavia – DNA aloitti lähetykset

Lisää ilmaisia HD-kanavia – DNA aloitti lähetykset
DNA on tänään lisännyt MTV:n Sub- ja AVA-kanavat HD-laatuisena kaapeliverkkoonsa. Samassa yhteydessä myös MTV3-kanavan HD-versio siirtyi DNA:n kaapeliverkossa vapaaseen katseluun. Kaikki kolme HD-kanavaa ovat tästä lähtien seurattavissa ilman TV-korttia.

Kaikki kolme edellä mainittua maksutonta kanavaa ovat katsottavissa kaikissa DNA:n kaapeliverkkotalouksissa teräväpiirtolähetyksenä ilman salausta tästä päivästä lähtien. HD-laatuisena lähetettävät Sub ja AVA ovat DNA:n kaapeliverkossa kokonaan uusia teräväpiirtokanavia. MTV3 on ollut seurattavissa DNA:n kaapeliverkossa HD-laatuisena jo ennestään, mutta sen katselu on aiemmin edellyttänyt TV-korttia.

MTV3 HD:n kanavanumero on 23, Sub HD löytyy kanavapaikalta 26 ja AVA HD on paikalla 33. Kanavien katselu edellyttää Cable Ready HD -yhteensopivaa vastaanottimen.

Antenniverkossa MTV3 HD -kanavan katselu edellyttää vielä toistaiseksi TV-korttia. DNA:n kaapeliverkon TV-kortilla säilyvät edelleen Nelonen HD, FOX HD ja National Geographic HD -kanavat. DNA:n kaapeliverkon tarjonnassa on kaikkiaan jo yli 50 HD-kanavaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. joulukuuta, 2017 12:26
Tägit
Kaapeliverkon digiboksi kaapeliverkko kaapeli HD-kanava DNA TV DNA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • terve1

  Ja koskahan samat antenniverkkoon...

  4.12.2017 15:55 #1

 • Zeitsei

  Ja Nelonen HD on edelleen maksukortin takana, vaikka esim. Elisalla ko. kanava on näkynyt jo vuosikaudet.
  "Suomi, digitelevision edelläkävijämaa". Hah.

  4.12.2017 17:35 #2

 • Ozss

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti terve1: Ja koskahan samat antenniverkkoon... 2020

  4.12.2017 21:47 #3

© 2017 AfterDawn Oy