Tässä sarjat ja elokuvat, jotka eivät ole saatavilla Netflixin mainosversiossa Yhdysvalloissa

Matti Robinson
6. marraskuuta, 2022 21:40

Netflix on hiljattain esitellyt uuden palvelumallin, joka tarjoaa Netflixin suoratoistosisältöä edullisemmin ja mainoksilla varustettuna. Mainoksien lisäksi uusi puoliksi mainosrahoitteinen malli sisältää muitenkin haittapuolia.
Sisällön laadun puolesta uusi versio tarjoaa vain HD-tason (720p) videoita, verrattuna normaalin tilausmallin Full HD -resoluutioon (1080p) ja Premium-tilauksen UHD -resoluutioon (4K). Tästä Netflix toki kertoo isolla palvelun yhteydessä, mutta hieman pienemmällä printillä on kerrottu sisällön määrästä.
Netflix Basic tilaus ei näes pidä sisällään kaikkea Netflixistä löytyvää sisältöä kahden muun tilausversion tavoin. Suoratoistojätti ei tarjoa, ainakaan vielä, listaa ohjelmista, joita ei palvelussa Basic-tilauksella voi katsoa.
Onneksi GameSpot on käynyt läpi sisältöä ja saanut selville, että ainakin Yhdysvalloissa oheiset 258 elokuvaa ja TV-sarjaa eivät kuulu Basic-tilaukseen. Tämä tosin vaihtelee markkinoittain, koska kyse on Netflixin mukaan lisensointirajoituksista, joten Suomessa lista on hieman erilainen. Mukana on tosin myös Netflix Originals -alkuperäissisältöä, jonka suhteen ei pitäisi olla lisensointiongelmia.
Elokuvat


Sarjat


Netflix Originals -sisältö


Lue myös nämä
Tägit
mainokset suoratoisto Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.