HP Spectre x360 13 on suunniteltu käytettäväksi työhön ja vapaa-aikaan

Janne Yli-Korhonen
3. lokakuuta, 2019 19:08

Pari viikkoa sitten HP esitteli Elite Dragonfly bisneskannettavan, jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Tämän laitteen jalanjälkiä seuraa uusi Spectre x360 13 -kannettava tietokone, joka HP:n mukaan sopii käytettäväksi sekä työhön että vapaa-aikaan.
HP:n mukaan yhä useampi haluaa käyttää samaa kannettavaa sekä töissä että vapaa-ajalla. Tähän tarkoitukseen HP suunnitteli uuden Spectre x360 13 kannettavan.
HP Spectre x360 13 hinta ja saatavuus:



Spectre x360 13 kannettavalle on myönnetty Intelin Project Athena -sertifikaatti. Tämän saavuttamiseksi kannettavan täytyy yltää Intelin antamiin vaatimuksiin esimerkiksi akun keston osalta.
Akun kestoksi luvataan jopa 22 tuntia. Tämä lukema on saavutettu 13 tuuman Full HD -näytöllä, mutta koneeseen on myös mahdollista saada 4K OLED -näyttö True Black HDR -laadulla. Näyttö myös kääntyy 360 astetta. Näyttö-runkosuhde on 90%.
Suorituskyvystä vastaa 10. sukupolven Intel Core -suoritin ja grafiikoista puolestaan Iris Plus Graphics.
Kooltaan uusi Spectre x360 13 on viime vuoden malliin verrattuna 13% pienempi. Painoa laitteella on 1270 grammaa. Laiteen materiaalina käytetään alumiinia. Laitteen liitännöistä vastaa USB-C -liitäntä ja Wi-Fi 6 (802.11ax). Valinnaisena vaihtoehtona on myös 4x4 Gigabit LTE -yhteys.

Laitteesta löytyy useita tietoturvaominaisuuksia. Näihin lukeutuvat fyysinen kytkin (HP Webcam Kill Switch), jolla kameran saa päälle ja pois, painike mikrofonin vaimennukseen, sormenjälkilukija, IR-kamera Windows Hello -tuella ja Sure View Gen3 (saatavilla alkuvuodesta 2020).
Lue myös:
HP:n kaksi uutta Chromebookia tukevat USI-kynää.

Lue myös nämä
Tägit
Hewlett-Packard HP Spectre x360
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.