PS3-pelit tulivat Windowsille – Sony julkaisi PlayStation Now'n tietokoneille

Manu Pitkänen
24. elokuuta, 2016 9:52

Spekulaatiot PlayStation Now -suoratoistopalvelun tulemisesta Windowsille voidaan nyt lopettaa, sillä Sony on vahvistanut näin todella käyvän. Palvelu avataan lähiaikoina eurooppalaisille käyttäjille ja saatavuus laajenee myöhemmin myös Pohjois-Amerikkaan.
PlayStation Now'n pelikirjastosta löytyy yli 400 PlayStation 3:lle julkaistua peliä. Valikoimista löytyy myös yksinoikeuspelejä, joita pääsee tulevaisuudessa siis pelaamaan ensimmäistä kertaa myös Windows-tietokoneilla.
Koska kyseessä on suoratoistopalvelu, onnistuu pelien pelaaminen vaikkei käytössä olisikaan kovin terävää kokoonpanoa, mutta nettiyhteyden on oltava nopeudeltaan yli 5 Mbps. Suoritinsuositukseksi Sony mainitsee 3,5 gigahertsin Intel Core i3:n, 3,8 gigahertsin AMD A10:n tai näitä nopeamman prosessorin. Keskusmuistivaatimus on kaksi gigatavua tai enemmän. Palvelu toimii Windows 7:llä, 8.1:llä ja 10:llä. Mac-tuki on PlayStation-blogin ylläpidon mukaan "harkinnassa".
Sony esitteli myös DualShock 4 USB Wireless Adaptor -adapterin, jonka avulla DualShock 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows- ja Mac-tietokoneisiin langattomasti.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3 Sony Sony Playstation Sony PlayStation 4 suoratoisto Sony PlayStation Network PlayStation Now
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.