Nadella: 110 miljoonaa Windows 10 -laitetta aktivoitu

Matti Robinson
7. lokakuuta, 2015 0:22

Microsoft kertoi viimeksi noin kuukausi Windows 10 -julkistuksen jälkeen lukuja käyttöjärjestelmän aktivoinneista ja sen jälkeen luvuista on ainoastaan kolmannen osapuolen arvioita. Tänään Microsoft julkaisi uusia Windows 10 -laitteita ja toimitusjohtaja Satya Nadella päivitti myös aktivointilukuja.
Nadellan mukaan nyt noin kaksi kuukautta Windows 10:n julkistuksen jälkeen käyttöjärjestelmä on aktivoitu yli 110 miljoonassa laitteessa. Ensimmäiset arviot Windows 10:n suosiosta olivat noin 3 viikon jälkeen, kun se ohitti 53 miljoonalla aktivoinnilla Apple OS X Yosemiten. Viralliset luvut kerrottiin noin kuukausi julkaisun jälkeen ja tällöin käyttöjärjestelmä oli aktivoitu noin 75 miljoonassa laitteessa.
Nyt hieman reilun kahden kuukauden jälkeen tahti on hidastunut hieman, mutta Nadellan mukaan 110 miljoonaa aktivointia on silti ylivoimaisesti nopein päivitystahti Windowsilla. Uudet tuotteet nostanevat ennen joulua jälleen Windows 10 -päivitysten määrää, joten pientä piikkiä laskevassa käyrässä varmasti nähdään.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.