Xbox-tiimi puhuu konsolinsa virransäästöstä

Matti Robinson
13. huhtikuuta, 2015 21:35

Microsoftin Xbox-tiimin virallinen uutiskanava Xbox Wire kertoo, että Xbox Onen virransäästötilaa kysytään jatkossa. Konsolitiimin sisältä kerrotaan, että virrankulutus on tärkeää ottaa huomioon.
Vanhemassa Xbox 360 -konsolissa ongelmina nähtiin erityisesti sovellusten ja pelien päivitysten toteutus sekä virranhallinta. Ongelmiin vastattiinkin mm. Instant-on-ominaisuudella, jolla käynnityksen yhteydessä lamauttavista päivityksistä päästiin eroon ja mukaan saatiin aina päällä oleva ääniohjaus.
Xbox-tiimi on kuitenkin huomannut, että käyttäjät eivät välttämättä halua ominaisuutta päälle ja ovat tietoisia sen aiheuttamasta ylimääräisestä sähkölaskusta. Xbox Onen virransäästötila tuodaankin jatkossa esille konsolin ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä, eikä Instant-on-ominaisuutta laiteta automaattisesti päälle.
Virransäästötilan kysely saapuu myytäviin Xbox One -konsoleihin ympäri maailman tulevien kuukausien aikana. Jo konsolin omistavat voivat laittaa sen päälle asetuksista, mikäli aina päivitetty konsoli ei ole ylimääräisen muutaman euron vuosittaisen sähkölaskun arvoinen.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft virransäästö virrankulutus Xbox Xbox One
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.