Firefox 35 julkaistu – lataa täältä

Manu Pitkänen
13. tammikuuta, 2015 20:22

Mozilla on julkaissut Firefox-selaimesta version 35.0. Selaimen voi ladata omalle Windows-tietokoneelle Download.fi-palvelusta (ladattavissa myös OS X:lle)
Selaimen uusimmassa versiossa on yksinkertaistettu Firefox Hello -viestipalvelun toimintaa poistamalla muutamia ylimääräisiä välivaiheita. Palvelun avulla voi käydä videopuheluita ystävien kanssa suoraan selaimesta käsin ilman erillisten laajennosten asentamista. Firefox Hellon käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, vaan ystäviä voi kutsua Firefoxissa luotuun videokeskusteluyhteyteen jakamalla linkki siihen. Suora yhteydenpito onnistuu Firefox-tunnuksilla.
Mozilla on tuonut myös Firefox OS:stä ja Firefoxin Android-versiosta tutun Firefox Marketplace -sovelluskaupan työpöytäselaimelle. Lisäksi työkalupalkkiin voi lisätä jakopainikkeen, jonka avulla verkosta löydetyn sisällön voi helposti jakaa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla. Ominaisuuden käyttöönottamiseksi käyttäjä pitää vierailla Share Activation -sivulla ja valita palvelut jotka haluaa liittää jakopainikkeeseen.

Lue myös nämä
Tägit
Firefox Mozilla WebRTC Firefox Hello
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.